Spørgsmål og svar

Hvilket produkt drejer dit spørgsmål sig omkring:

Magasiner

Du modtager dit første magasin inden for en måned. Velkomstpakken sendes separat, ca. 2 uger efter at vi modtaget din betaling.

Ja, du får gratis adgang til magasinet på tablet og telefon. Læs mere på: wype.dk 

Du får dit magasin leveret med posten.

Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement og kan til enhver tid opsige det. Har du modtaget første magasin i din betalingsperiode, eller er det første magasin på vej til din adresse, så træder din opsigelse i kraft, når du har modtaget magasinerne i din betalingsperiode. Du kan opsige dit abonnement ved telefonisk henvendelse til kundeservice på tlf. 39 10 30 00 eller på kundeservice.nu.

Det kan du. Du kan købe et gavekort her: magasingave.dk

Hvis du er under 18 år, skal vi have en skriftlig bestilling med forældre eller værges underskrift.

Du kan fortryde dit køb inden for 14 dage. Du skal i så fald returnere eventuelt modtaget magasin og velkomstpakke i ubrudt emballage. Se mere på: kundeservice.nu/faq 

Du kan opsige dit abonnement ved telefonisk henvendelse til Kundeservice på tlf. 39 10 30 00. Mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-14:30 eller på kundeservice.nu.

 

Når du køber et abonnement, der inkluderer adgang til C More, vil du modtage en mail med en kode, du nemt indløser hos C More. Koden giver dig fri adgang til C More. Du har adgang til C More så længe du er abonnent, og til og med dit sidste magasin. Din adgang til C More starter så snart du har betalt for dit magasin-abonnementet. Prisen for C More og magasin-abonnementet baserer sig på 3 ugers udgivelser.

​​Har du problemer med at anvende C More, bedes du kontakte C Mores Kundeservice på tlf. 70 10 02 04.

​​Har du spørgsmål i øvrigt til dit magasin-abonnement, bedes du ringe til Kundeservice på tlf. 39 10 30 00.

Når du køber et abonnement, der inkluderer adgang til Fairytell, vil du modtage en mail med en kode, du nemt indløser hos Fairytell. Koden giver dig fri adgang til Fairytell og du har adgang til Fairytell så længe du er abonnent, og til og med dit sidste magasin. Din adgang til Fairytell starter, så snart du har betalt for dit magasin-abonnementet. Prisen for Fairytell og magasin-abonnementet baserer sig på 3 ugers udgivelser.

​​Har du problemer med at anvende Fairytell, bedes du kontakte Fairytells Kundeservice på [email protected]

​​Har du spørgsmål i øvrigt til dit magasin-abonnement, bedes du ringe til Kundeservice på tlf. 39 10 30 00.

Bogserier, bøger og DVD-serier

Se abonnementsbetingelserne.

Du får bogen eller DVD’en leveret med posten.

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at få adgang til bogen eller DVD’en elektronisk. Vi forventer at dette bliver muligt i den nærmeste fremtid.

Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement og kan til enhver tid opsige det.

Du kan opsige dit abonnement ved telefonisk henvendelse til Kundeservice på tlf. 39 10 30 00. Husk, at du skal opsige senest 5 dage efter, du har modtaget bogen eller DVD’en. 

Telefon: 39 10 30 00
Mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-14:30

Hvis du er under 18 år, skal vi have en skriftlig bestilling med forældre eller værges underskrift.

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at give bogen eller DVD’en som gave. Vi forventer at dette bliver muligt i den nærmeste fremtid.

Du kan fortryde dit abonnement inden for 14 dage. Du skal i så fald returnere eventuelt modtaget bog eller DVD. Se mere på: kundeservice.nu/faq

Gavekort

Gavekortet bliver sendt til den emailadresse, du har angivet. Derefter kan du vælge at sende det videre til modtageren pr. email eller printe det ud og give det personligt. 

Ja, du kan tilføje en personlig hilsen til modtageren i feltet i bestillingsformularen.

Gavekortet kan indløses på denne side: www.magasingave.dk/gavekort
Her skal modtageren indtaste sin 10-cifrede værdikode samt sit navn og adresse.
Værdikoden står både i din bekræftelsesmail og på selve gavekortet.

Gavekortet er gyldigt 1 år fra bestillingsdatoen.

Ja, du har 14 dages fortrydelsesret.

Nej, som ved køb af gavekort andre steder kan man heller ikke hos os få ombyttet et gavekort til kontanter.

Digitale produkter – Wype

På denne side kan du bestille fuld adgang til 15 magasiner digitalt. Hvis du allerede abonnerer på et af vores print-magasiner skal du klikke på boksen ”Jeg er allerede abonnent” under punktet ”Vælg tilbud”.

Når du har downloadet Wype skal du logge ind med dit abonnementsnummer og postnummer. Du kan også bruge din email i stedet for abonnementsnummer.

Har du flere abonnementer kan du selv vælge hvilket du vil benytte. Hvis du har glemt dit abonnementsnummer, kan du få det oplyst på kundeservice.nu.

Wype er gratis for alle den første måned og koster efterfølgende 99 kr. pr. måned. Er du abonnent på et af vores print-magasiner, har du altid gratis adgang til den nyeste udgave samt tidligere udgaver af magasinet via Wype. Herudover kan du købe adgang til alle de andre magasiner for kun 39 kr. om måneden.

Du kan bruge Wype på iPhone, iPad og Android smartphones og tablets. Du kan også bruge Wype på PC eller Mac. Du kan ikke anvende Wype på Windows smartphones og tablets.

kundeservice.nu kan du indtaste din mailadresse og få oplyst dit abonnementsnummer. Som adgangskode skal du bruge dit postnummer.

Du kan læse dine magasiner offline på smartphones og tablets. Magasinerne downloades, så snart du klikker på dem. Når de er downloadet kan du finde tidligere læste/downloadede magasiner i arkivet ved at klikke på ikonet øverst i højre hjørne. 

Ja, du kan enten læse tidligere læste magasiner eller downloade nye, hvis du er logget på wifi.

Du skal være logget ind på kundeservice.nu med abonnements- og postnummer. Klik på “Opsig abonnement” i menuen til venstre, eller kontakt kundeservice telefonisk på tlf. 39 10 30 00.

Hvis du opsiger dit Wype abonnement, vil du ikke længere have adgang til dine magasiner, når abonnementet er udløbet.

Hvis du opsiger dit printabonnement, vil du ikke længere have adgang til magasinet i Wype. Hvis du også har købt digital adgang for 39 kr. pr. måned, vil prisen på dette stige til 99 kr. pr. måned, når dit printabonnement er udløbet, og du vil have adgang til seneste udgave af alle vores magasiner.

Ja, dit Wype abonnement falder til 39 kr. pr. måned, hvis du tegner et printabonnement på et af vores magasiner.

Du kan hente app’en i Apples App Store eller Google Play Store ved at søge på “Wype”.

Ja, du har ret til at bruge Wype på op til fem enheder med et abonnement.